Субота, 18.05.2024, 13:02
Київська 14
 
Меню сайту

Розділи новин
Наші новини [3]
Новини цього сайту, та нашого двору, та Чемпів між дворами
Світові новини [60]
Тут можете знайти новини Ліги Чемпіонів, трансферного ринку, та Європейських футбольних Чемпіонатів

Міні-чат
200

Наше опитування
Хто на вашу думку найпопулярніший гравець ?
1. Cristiano Ronaldo
2. Fernando Torres
3. Andrea Pirlo
4. Michael Ballack
5. Didier Drogba
6. Lionel Messi
7. Bojan Krkic
8. Brandao :)
Всього відповідей: 4

Главная » 2008 » Квітень » 19 » Друга ліга. Поділля – Буковина 0:1. Ні гри, ні результату
Друга ліга. Поділля – Буковина 0:1. Ні гри, ні результату
23:01
Ось і завершилася переможна хода хмельницького “Поділля”. Навіть шалена підтримка близько восьми тисяч вболівальників не допомогла подолянам зачепитися хоча б за нічию.

Матч подоляни розпочали досить впевнено – на шостій хвилині Олексій Сендель пробив у лічених сантиметрах над поперечиною, а згодом мали нагоди відзначитися Степан Клекот і Тарас Гамарник, але їхнім ударам бракувало влучності. А вже на 14 хвилині кіпер подолян, Микола Верещака, витягував “смугастого” із сітки воріт. Після навісної подачі у карну зону господарів поля захисники “Поділля” вибили м’яча на лінію штрафної, звідки потужно пробив Василь Тофан. 1:0 і хмельничан наче підмінили – фланги (Будник та Сергеєв) зупинилися, Олександр Грищук та Ігор Луць, які грали під єдиним нападником Олексієм Сенделем, жодної передачі на загострення не віддали. Гра перемістилася у центр поля, а гравці обидвох команд часто грішили неточними передачами. На 22-ій хвилині після подачі кутового Будником головою над поперечиною пробив Олександр Грищук. Наступний небезпечний момент біля воріт Буковини виник лише на 33-ій хвилині, коли з-за меж штрафного майданчику Сендель пробив поряд зі стійкою. Чернівчани ж тим часом закривши усі підходи до карної зони грали на контратаках і мали реальний шанс подвоїти свою перевагу, але Олегу Стафійчуку забракло влучності - пробив над поперечиною.

Другий тайм був продовженням першого, та ж сама бліда гра господарів поля та інертність подолян. Після перерви на поле вийшов джокер “Поділля” Ігор Козелко, але відзначитися у матчі йому на жаль не судилося. Загалом заміни проведені головним тренером хмельничан Богданом Блавацьким здивували – Богдан Ігорович залишив у нападі одного Олексія Сенделя, а замість Ігоря Луця та Олександра Грищука випустив двох номінальних захисників – Андрія Яремчука та Віталія Балицького, і це тоді, коли подоляни поступалися у рахунку. Але повернемося до самої гри. На 59-ій хвилині удар того ж Грищука потянув Павло Сиротін, а на 64-ій хвилині господарі повинні були відновити рівновагу. Багатоходівка Клекот – Козелко – Будник завершилася ударом з меж штрафного останнього, голкіпер чернівчан зреагував на удар, але відбив на Олексія Сенделя і нападник господарів з лічених метрів пробив у стійку воріт. Згодом Олексій знову мав нагоду відновити статус-кво, але ударив поруч зі стійкою воріт.

До кінця зустрічі подоляни ще декілька разів небезпечно пробивали, але усі удари наносилися з-за меж карного майданчику. Потрібно віддати належне захисникам Буковини, які не пускали подолян у штрафну зону. Також чернівчани відзначилися поголовним лежанням на газоні – майже кожне єдиноборство призводило до того, що лікарям необхідно було вибігати на поле, але попивши водички, буковинці швиденько займали свої позиції. А на доданих, арбітром, хвилинах за відмашку рукою червону картку отримав Степан Клекот.

Що ж, якщо до звітного матчу хмельничани мали претензії на друге місце, то зараз доведеться вже боротися за третє, але з такою грою і п’ята сходинка буде за радість.

Віктор Паламарчук, спеціально для UA-Футбол. З сайту UA-Футбол
Категория: Світові новини | Переглядів: 691 | Додав: Shadow | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Всього в мережі: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024